Red Hot Devil Slot

Red Hot Devil Slot är en glödhet slot tillverkad och lanserad av Microgaming, där du som spelare får följa med på ett spännande äventyr på den heta spelplanen med exklusiva specialfunktioner. Sloten utspelar sig i helvetet där djävulskvinnor och brinnande vinster flyger hejvilt på denna spelplan med fem hjul, medan explosiv musik hörs i bakgrunden. Red Hot Devil Slot har en hög RTP på 96%, en procentuell siffra över medelmåttet.

Spelautomaten har funnits tillgänglig på marknaden sedan 2014 och har sedan dess varit en stor favorit, inte minst för det intensiva temat där röda eldslågor är i fokus. Red Hot Devil Slot är enkel att förstå sig på tack vare en klassisk hjulställning på fem hjul, tre rader samt 25 vinstlinjer, ett upplägg som hör till vanligheten. Häng med till värmen och håll utkik efter wilds, bonusrundor och free spins!

Vinstlinjer och bettingmöjligheter

Red Hot Devil är enkel att spela och med lite baskunskaper om hur spelautomater fungerar kommer du att kunna påbörja din spelupplevelse omedelbart. Sloten är uppbyggd genom en klassisk hjulställning på fem hjul, tre rader samt 25 vinstlinjer, vilket gör det till en relativ standard slot. Några bettingmöjligheter finns inte i Red Hot Devil, men med en RTP på 96% samt myntvinsten på 105 000 är detta inte en saknad funktion.

Tema

Temat för denna slot, som titeln antyder, är speglat av helvetet där djävulen står i centrum. Sloten har en brinnande logotyp med en tuff djävulskvinna som huvudkaraktär och likasom spelplanen är röd den färg vi får se mest av i Red Hot Devil Slot. Symbolerna består av brinnande siffror, spett och rosor och grafiken är förvånansvärt bra. Med den explosiva bakgrundsmusiken är detta ett komplett djävulstema.

Slotfunktioner

Red Hot Devil Slot är en enkel slot att spela på eftersom att upplägget för spelplanen och dess hjul är en vanlig sådan, med fem hjul och 25 fasta insatslinjer. För att kunna spela på denna slot krävs det en del justeringar innan hjulen snurras igång, dock finns inte möjligheten att välja antalet insatslinjer då alla är aktiva vid varje snurr. Däremot behöver insatsnivån, myntvärdet samt insats väljas.

Den lägsta möjliga insatsen i Red Hot Devil Slot hamnar på 0,25 euro medans maxinsatsen är 50 euro. Snurra sedan igång hjulen för att hoppas på vinnande kombinationer bland heta kyssar och giftiga ormar, med en vinstlinje som sträcker sig från vänster till höger. Djävulskvinnan är den bäst betalda symbolen i sloten. Utöver dess symboler kommer du också att bekanta dig med specialsymboler som wild och scatter.

Bonusfunktioner

En av bonusfunktionerna i Red Hot Devil Slot är de folkkära wild och scatter-symbolerna, som i vanlig ordning hjälper dig att få högre vinstchanser på ett eller annat sätt. Wild-symbolen framställs i form av spelets logga, dyker upp på hjul 2, 3, 4 och ersätter symboler för att skapa en vinnande linje. Scatter-symbolen, utformad som ett hjärta, aktiverar någon av de olika bonusfunktionerna vid minst tre på spelplanen under samma snurr.

När du med hjälp av minst tre scatters aktiverat bonusrundorna får du göra ett val kring vilken du vill spela på. Dels kan du välja på “free spins med red hot multiplier” där du får 10 free spins samt en inräknad multiplikator på 10x på alla eventuella vinster. Ytterligare 10 free spins kan aktiveras om en scatter hamnar på det första respektive femte hjulet under dina gratis snurr.

Tycker du inte att föregående alternativ passar dig kan du istället välja “wheel of fire bonus” där spelplanen omvandlas till ett exklusivt bonushjul. Här göms nio olika vinstsymboler samt en nitlott. Klickar du fram vinst får du snurra igen. Sist men inte minst kan du välja på “free spins med red hot reels” där du får 10 free spins tillsammans med tre stycken wild reels, som innebär att hjul 2,3,4 kan förvandlas till wilds.

Fördelar

Red Hot Devil Slot kommer med många fördelar, något som förväntas när det är Microgaming som stolt producerat sloten. Du får träffa på en glödhet djävulskvinna i detta innovativa tema där brinnande vinster och rykande bonusrundor erbjuds. Dessutom är grafiken likaså den explosiva bakgrundsmusiken mycket välgjord och du får en spelupplevelse du sent kommer att glömma. Med en potentiell myntvinst på 105 000 är detta en klockren slot.

  • Spännande tema
  • Brinnande vinster, bra symbolik
  • Tre olika bonusrundor
  • Välgjord grafik och explosiv bakgrundsmusik
  • Potentiell myntvinst på 105 000!

Nackdelar

Eftersom att Red Hot Devil Slot har mycket att erbjuda som passar alla spelare är det svårt att hitta nackdelar, spelet har i princip allt man kan begära. Med en hög myntvinst samt ett intresseväckande tema där wildfunktioner ingår finns det inte mycket mer att önska. Är man en storspelare kanske inte detta är rätt slot, med tanke på att maxinsatsen är 50 euro samt att spelet inte erhåller någon progressiv jackpott.

Sammanfattning

Red Hot Devil är en spännande slot som är utvecklad och lanserad av Microgaming och utgåvan blev tillgänglig på marknaden under 2014. Du spelar denna slot genom en klassisk hjulställning på fem hjul, tre rader samt 25 fasta vinstlinjer och med ett glödhett tema där en djävulskvinna är bäst betald, utlovas en ypperlig spelupplevelse. Med wilds, scatters, bonusrundor samt en hög myntvinst kommer du att trivas som djävulen i helvetet. Lycka till!