Flowers

Vem älskar inte blommor i alla dess färger och former? Stora och små, enskilda som buketter. De kan lysa upp ett helt hem och ett helt liv. Spelautomaten Flowers är av en färgstark karaktär, och vill du ha lite sommarfeeling i förväg, ta tillfället i akt och spela! Detta färgsprakande spel livar upp den gråa vardagen, så ta chansen och ta del av specialfunktioner som gör det hela så otroligt spännande.

Temat är positivt, färgglatt och spännande till skillnad ifrån många andra som kan sakna det estetiska. Det här slotspelet är något för dig som gillar blommor, sommar, färger och figurer. I det här spelet kan du ta del av en hel del roliga och spännande funktioner, lite som att vara ute i trädgården fast på internet. Ett perfekt spel som ger dig extra färg i vardagen.

Vistlinjer och insatser

Sloten Flowers besitter en RTP på 96,3 procent, 30 vinstlinjer på fem olika hjul samt en jackpot på 5 000 gånger insatsen. De vinstlinjer som existerar kan du som spelare spela gratis eller så kan man spela på dessa när riktiga pengar ligger i potten. Minimum-insatsen ligger endast på 30 cent medan maxinsatsen ligger på imponerande 75 euro. Som spelare kan man kontrollera antalet vinstlinjer som är aktiva och insatssumman per spin.

Tema

Temat är färgglatt, mysigt och har det där lilla extra, något utöver det vanliga helt enkelt. Musiken är glad och här är det något som händer hela tiden. Musiken är välgjord och passar mycket bra ihop med temat, allt följer verkligen en röd tråd. Det är ett somrigt och ett enkelt spel att lära sig. Designen ger mycket energi och glädje med den färgrika och fina uppbyggnaden.

Spelfunktioner

Det är blommor i massor av olika färger, vinner man så kommer det cirkusmusik och pengar som kommer flygandes. Flowers har fem hjul, tre rader och 20 spellinjer och det är upp till en själv att bestämma hur många linjer man vill ska vara aktiverade under spelets gång. Det finns dubbelsymboler, regnbågssymboler och olika sorters blommor, en sol och mycket mer roliga symboler att se.

Molnen är de viktiga symbolerna i spelet som ger många free spins. Wild-symbolerna i detta spel ser ut som solsymboler. Denna ersätter i vanlig ordning alla andra symboler utom scattern. Du samlar blommor med varierade värden och försöker att samla på dig så många moln som möjligt. Man ska se till att samla på sig molnen, de är nycklarna till att få så många gratissnurr som möjligt i spelet.

Bonusfunktioner

För att kamma hem största möjliga jackpot så måste man se till att få så många free spins som möjligt. Man kan samla upp till 30 stycken free spins när man får åtta wilds på de olika rullarna. Free spins kan multipliceras med det tredubbla värdet. Det kanske låter krångligt men det är enkelt att förstå hur det går till under spelets gång när du väl är igång.

Flowers är spelet med både bonusar, jackpots och free spins. Det finns diverse olika funktioner, vilket är positivt för man kan vinna free spins och därmed också få chansen att vinna spelets stora jackpot. Blommorna som spelet innehåller ska man samla på rad. Blommorna har ansikten på sig och kan innehålla antingen en enkel eller en dubbelsymbol. Dubbelsymbolerna är viktiga faktorer för framgång i detta spel.

Flowers har som sagt en hel del olika funktioner för att kunna vinna free spins och därmed ha en chans att vinna den jackpott som ligger i potten. Free spins ger dig en möjlighet att kunna höja dina chanser oavsett det belopp du satsat från början. Det finns fem hjul, wild-symboler, free spins-symboler, 30 vinstlinjer och dubbelsymboler. Se till att samla de olika blommorna som finns på rad.

Fördelar

Det har en god spelkvalité och genererar mycket nöje med chans till stora vinster och jackpots. Det är en lite annorlunda upplevelse gällande vanliga traditionella spel. Spelet har utvecklad touchfunktion vilket innebär att det går att spela på både mobil, dator eller surfplatta. Spelet har färgglada blommor och bokstäver som kompletteras med musik som matchar spelets design och idé. Spelet är simpelt men väldigt roligt.

  • Nöje
  • Spelkvalitet

Nackdelar

Emellanåt kan det vara svårt att hänga med för att det helt enkelt händer för mycket på skärmen på en och samma gång. Det visas mycket text och regler som man ska hålla isär som det gäller att man är väl införstådd med när man börjar att spela. Det gäller att läsa noggrant och att förstå reglerna ordentligt innan man sätter igång att spela på denna spelautomat.

Summering

Det är alltså ett spel med mycket färg, fart och fläkt. Perfekt för dig som vill ha något extra när du spelar. Inte bara ett vanligt spel utan det är dessutom en spännande och visuell upplevelse helt enkelt. Det är trevlig musik som matchar väl med spelets layout och tema samt mycket gulliga symboler med olika funktioner som ger en mycket positiv och unik spelupplevelse.