Cash Wizard

Cash Wizard är en spelautomat från den amerikanska spelutvecklaren Bally Technologies som släpptes 2015. Ursprungligen var Cash Wizard en fysisk slot och en stor favorit hos casinospelare i USA. Temat är magi och grafiken är charmig. Spelet har en uppsättning med fem hjul och trettio fasta vinstlinjer. Minsta belopp du kan spela för är 0,5 euro. Du kan dessutom aktivera bonusfunktionerna genom att betala lite extra.

Ballys Cash Wizard tar dig med till en magisk värld som är full av överraskande bonusfunktioner med free spins, multiplikator och slumpvisa kontant bonusar. Som vanligt är det främsta målet att landa samma symboler för att vinna, men Bally går alltid en extra mil i sina ansträngningar att förtrolla sina spelare. Givetvis kan Cash Wizard spelas på alla mobila enheter såsom smartphone och surfplatta.

Vinstlinjer och insatser

Cash Wizard har en uppsättning med fem hjul, tre rader och 30 fasta vinstlinjer. Eftersom vinstlinjerna är fasta spelar du alltid med alla 30 vinstlinjer aktiva. Du anpassar din insats när du väljer myntvärde med minsta värde 0,01 och högsta värde 1. Minsta belopp du kan spela för är 0,5 euro och högsta insats är 400 euro per snurr. Du kan dessutom betala lite extra för tillgång till bonusfunktionerna.

Tema

Cash Wizard Slot är en populär spelautomat med magiskt tema. Spelet bjuder på färgglad och charmig grafik med enkel design och härliga animeringar. Du är i en förtrollad skog där stickman-trollkarlen och den gröna draken välkomnar dig. Animeringen med den gröna draken som flyger runt med trollkarlen och hans trollstav är riktigt rolig. Allt detta tillsammans med älvlik musik kommer definitivt att hålla dig underhållen.

Funktioner och symboler

Spelautomaten har en uppsättning med fem hjul, tre rader och 30 fasta vinstlinjer. Du anpassar din insats när du väljer myntvärde med minsta värde på 0,01 och ett högsta värde på 1. Minsta belopp du kan spela för är 0,5 euro och högsta är 400 euro per spinn. Återbetalningskvoten, RTP, är något låg och ligger på 93,99 procent men spelets volatilitet är medium. Högsta vinsten ligger på hela 250 000 mynt.

Symbolerna i Cash Wizard är definitivt intressanta. De högst värda symbolerna är de röda, gröna och lila ädelstenarna och de lägst värda symbolerna är de klassiska spelkorten, A, K, Q, J, 10 och 9. Special symbolerna är trollkarlen som är wild, tre olika scatter-symboler vilka är Invisible Ink med en fjäderpenna och en skriftrulle, free games och more free games. Bonussymbolen Potions med flaskor för magiska drycker.

Bonusfunktioner

Magic Potion Bonus aktiveras genom att du landar tre magiska Potion-symboler på första, andra och tredje hjulet. Sju flaskor kommer att visas och du kan klicka på dom en åt gången för att avslöja dina vinster. Men när Cursed Potionen visas avslutas spelet. Har du däremot turen att inte klicka fram någon Cursed Potion får du 100 extra mynt. Den totala bonusen kan vara 10 gånger upp till 760 gånger insatsen.

Invisible Ink bonus aktiveras genom att du landar en Invisible Ink på hjul tre. Klicka på den för att avslöja en slumpmässig multiplikator som ger en kontantbonus på mellan gånger två upp till gånger 20 insatsen. Mystery Wheel aktiveras slumpmässigt där du får snurra ett lyckohjul för att bli tilldelad ett pris. Vinsten beror på var pekaren slutar och kan antingen bli ett kontantpris eller 5 till 20 free spins.

Trollkarlen wild aktiveras slumpvis. När trollkarlen triggas flyger han runt på sin drake och omvandlar maximalt fyra symboler till wilds. Free Spins aktiveras genom att du landar tre free game-symboler på hjul två, tre och fyra. Du får 10 free spins samt en gånger tre multiplikatorer. Om du landar tre symboler för ”more free games” på hjul två, tre och fyra under free spins-funktionen kan du vinna ytterligare gratissnurr.

Positivt

Cash Wizard är ett charmigt och roligt spel med fin design och grafik. Trots dess enkla utseende är spelet fullproppat med spännande och lukrativa bonusfunktioner. I Magic Potions bonus är du garanterad fina vinster med chans till extra bonusmynt. I free spins funktionen kan du inte bara vinna ytterligare gratissnurr men alla vinster kommer att multipliceras med tre. Plötsligen kommer trollkarlen flygande på sin drake och omvandlar fyra symboler till wilds.

  • Trots Cash Wizard är fullproppad med spännande och lukrativa bonusfunktioner
  • Magic Potions bonus garanterar fina vinster med chans till extra bonusmynt.
  • I free spins funktionen multipliceras alla vinster med tre.

Negativt

Spelet har en charmig design men det hade varit ett plus med lite högre grafik eftersom en del spelare kan gå miste om ett riktigt bra spel på grund av att de gillar hög grafik. Sloten har en något låg återbetalningskvot på 93,99 procent, även om den är lite högre än vanligt för spelautomater från Ballys, som med fördel kunde varit högre. Sloten har inte någon progressiv jackpott.

Sammanfattning

Cash Wizard är en oerhört rolig och populär spelautomat som ursprungligen var en fysisk slot. Här har spelutvecklaren Bally sett till att bjuda på hög spelunderhållning som inte kräver en stor plånbok. Minsta belopp du kan spela för är endast 0,5 euro per snurr. Du kommer att få vara med om ett magiskt äventyr med flera spännande bonusfunktioner som triggas slumpmässigt. Ett spel som både nya som erfarna spelare kan njuta av