Bangkok Nights

Bangkok Nights är spelautomaten där du färdas till andra sidan jordklotet. Spelet tar dig iväg på en kulturell resa till Thailands huvudstad Bangkok. Sloten är fullpackad med symboler, arkitektur och kvinnor i thailändsk folkdräkt. Skaparna bakom spelet är NextGen som satsade stort i skapandet av Bangkok Nights, som släpptes på marknaden under 2015. Slots med kultur och resande som tema har blivit allt populärare i spelindustrin.

NexGen Gaming har lyckats bra med en slutprodukt som har ett stort innehåll och en otroligt välgjord plattform. Med allt från en välgjord grafik med realistiska drag till en motor som flyter på bra och smidigt. Du kan även förvänta dig höga vinster i Bangkok Nights, med en maxvinst på 10 000 mynt. Läs vidare och ta reda på allt som spelautomaten har att erbjuda.

Vinstlinjer och satsningsalternativ

Bangkok Nights är en modern spelautomat där du väljer antalet vinstlinjer som ska vara aktiva under varje snurr. Det högsta antalet vinstlinjer som du kan aktivera är 25 stycken. Du kan även ställa in myntets värde i kontrollpanelen. Myntvärdet startar på 0,01 och kan höjas hela vägen upp till 10,00 i myntvärde, om du vill satsa stort. Lägsta insatsen vid spel på alla vinstlinjer är 2,50 kronor, högsta är 2 500 kronor.

Tema

Spelets tema, som du kanske hör på namnet, handlar om att uppleva en natt i Bangkok. Spelautomaten har ett festligt tema med symboler som har med föreställningar och kultur att göra. Spelet har en skarp grafik som lutar mer åt det realistiska hållet. Spelautomaten har ingen musik i bakgrunden, men det finns dock ett antal ljudeffekter i form av musik, i samband med att hjulen snurrar och med vinster.

Slotfunktioner

Spelet har en standarduppsättning med fem hjul och tre rader, med vinstlinjerna utskrivna på vardera sida. Spelet har en RTP på 95,12 % så du kan förvänta dig att vinna tillbaka större delen av satsade pengar om du spelar en längre period. Spelet har en volatilitet som ligger på medel, vilket resulterar i en och annan vinst medan du spelar. Högsta vinsten ligger på 10 000 mynt.

Wild-symbolen i spelet föreställer en vacker thailändsk kvinna i traditionell folkdräkt. Scatter-symbolen föreställer vad som ser ut att vara en ingång till en lokal. De fyra sista symbolerna föreställer: en mask, biljetter, hatt och handskar, samt ett par örhängen. Spelet har även en uppsättning av mindre värda kort i form av kortsymboler. Symbolerna i spelet har en tecknad men realistisk grafik med flera starka färger.

Bonusfunktioner

Wild-symbolen i spelet kan användas som substitut till alla de övriga symbolerna, förutom scatter-symbolen. Wilds kan matchas med de övriga symbolerna från vänster till höger över vinstlinjen och måste dessutom vara sammanhängande mellan hjulen. Wild-symbolen finns aktiv på alla fem hjulen och kan trilla ner slumpmässigt när som helst när hjulen har stannat. Wild-symbolen kan endast aktivera en vinstlinje varje snurr, så endast den med högst värde ger utdelning.

Free spins aktiveras med hjälp av scatter-symbolen. För att aktivera free spins så gäller det att landa minst tre stycken som är sammanhängande från vänster till höger. Detta aktiverar spelet bonusrunda som består av 12 free spins där dina vinster dessutom blir tredubblade. Funktionen kan återaktiveras med hjälp av fler scatters under dina free spins. Free spins körs med samma satsning och vinstlinjer som tidigare.

Wild-symbolen i spelet kan även låsa upp en bonus om du landar en symbol vart som helst på hjul ett och fem samtidigt. Du har nu möjlighet att välja mellan de två tjejerna som presenteras till dig och som döljer olika myntvinster. Du har möjligheten att byta tjej, om du tror den andra döljer en större vinst. Myntvinsterna multipliceras med din totala satsning. Funktionen kan aktiveras under både huvudspelet och free spins-läget.

Fördelar

Spelautomaten har ett nyskapande och spännande tema som ger dig en inblick i hur en natt på Bangkoks gator kan se ut. Spelet har en snygg och realistisk grafik. Spelet har flera gynnsamma bonusfunktioner i form av wilds, free spins och ett bonusspel. Bangkok Nights är lätt att sätta sig in i med en enkel plattform med en massa udda regler som moderna spelautomater ibland kan ha.

  • Free spins
  • Wild-symboler
  • Bonusspel
  • Snygg, realistisk grafik

Nackdelar

Bangkok Nights har ett inte så jättespännande tema. Gillar du slots med lite galnare tema så finns det bättre alternativ för dig. Ljudeffekterna i spelet som startar i samband med hjulen och under vinster kan bli ganska uttjatade om du spelar en längre period. Bangkok Nights är en ganska simpel spelautomat. Gillar du slots som har ett större djup som du kan spela längre perioder så finns det bättre alternativ.

Sammanfattning

Bangkok Nights är en modern spelautomat från NextGen Gaming som tar dig ut på en resa på Bangkoks gator. Spelet har en realistisk grafik. Du använder dig utav fem hjul och tre rader när du spelar och ett maxantal av 25 vinstlinjer. Spelet har flera bonusfunktioner i form av Free spins, symbolsubstitut samt ett bonusspel där du väljer mellan två alternativ. Spelet flyter på smidigt och har en bra och trovärdig helhet.